Revelion Africa de sud

REVELION - AFRICA DE SUD

 • ZIUA 1

  CLUJ-NAPOCA ISTANBUL CAPE TOWN Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 19:35 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Cape Town (escala la Istanbul). Decolare la ora 21:35.

 • ZIUA 2

  CAPE TOWN Sosire in Cape Town la ora locala 12:35. Transfer si cazare la hotel Sunsquare Cape Town Gardens 3* (sau similar). Timp liber pentru odihna sau, optional, plimbare impreuna cu insotitorul roman de grup pe pitoreasca promenada Victoria & Albert, localizata la malul oceanului, cu Table Mountain in fundal. Numeroasele restaurante, terase si magazine situate de-a lungul promenadei fac din acest loc principalul punct de intalnire pentru turistii sositi din toata lumea. Cazare la Hotel Sunsquare Cape Town Gardens 3* sau similar in Cape Town.

 • ZIUA 3

  CAPE TOWN Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras Cape Town. Vom putea admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Vom vizita Muzeul Bo-Kaap, fosta casa a unui cunoscut lider turc, mobilata in stilul tipic comunitatii musulmane. De asemenea, daca vremea permite, vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul, pentru a admira o panorama spectaculoasa. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari pe cont propriu sau excursii optionale. Cazare la Hotel Sunsquare Cape Town Gardens 3* sau similar in Cape Town.

 • ZIUA 4

  CAPE TOWN TURUL PENINSULEI Mic dejun. Ziua este dedicata turului peninsulei, excursie de o zi ce va ofera posibilitatea de a ajunge la Cape Point considerat de renumitul navigator Francis Drake drept cel mai frumos promontoriu din lume. In Golful Hout, in functie de vreme, vom putea face o plimbare cu barca pana la Insula Seal si Insula Duiker pentru a admira numeroasele colonii de foci ingramadindu-se pe stancile golase, precum si nenumarate specii de pasari. Apoi, oprire in golful Boulders loc de adunare a frumosilor pinguini africani. Urcare cu funicularul pe Cape Point. Ajunsi in varf, vom admira Capul Bunei Sperante, vechiul far si noul far, unul dintre cele mai luminoase din Africa. Turul se va incheia cu vizita Gradinii Botanice Kirstenbosch, pentru a admira unele dintre cele mai frumoase si rare plante din lume. In aceasta zona exista o varietate incredibila de specii de plante. Seara, participare la cina festiva organizata la restaurantul traditional Gold. Intoarcere la Hotel Sunsquare Cape Town Gardens 3* sau similar in Cape Town

 • ZIUA 5

  CAPE TOWN ZONELE VITICOLE STELLENBOSCH SI FRANSCHHOEK Mic dejun. Excursie in zona viticola Stellenbosch si degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea deosebita, iar districtul Stellenbosch este cea mai renumita regiune viticola din tara, de aici provenind cele mai cunoscute vinuri fine. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. A doua vizita a zilei include zona viticola Franschhoek, supranumita Capitala Gastronomica si viticola a Africii de Sud, 8 dintre restaurantele din aceasta zona fiind incluse in Top 100 restaurante dn tara. Vom avea ocazia sa degustam vin si branzeturi specifice acestei zone. Ne vom intoarce in Cape Town si ne vom pregati pentru seara de Revelion la restaurantul Gold (transferul spre/de la restaurant este inclus). Cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town.

 • ZIUA 6

  LA MULTI ANI 2019 !!! CAPE TOWN Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town.

 • ZIUA 7

  CAPE TOWN JOHANNESBURG (zbor intern) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul cu destinatia Johannesburg. Plecare la 11:55 si sosire la 13:55 (orar informativ). Transfer si cazare la Hotel Holiday Inn Sandton 4* (sau similar). Va invitam sa va petreceti restul zilei bucurandu-va de facilitatile acestui complex elegant sau plimbandu-va impreuna cu insotitorul de grup prin Piata Sandton, zona renumita pentru magazinele si restaurantele sale.

 • ZIUA 8

  JOHANNESBURG SOWETO Mic dejun. Intreaga zi este dedicata turului orasului Johannesburg si a orasului Soweto. Johannesburg, situat la o altitudine de peste 1500 metri, se mandreste cu titlul de cel mai mare oras al tarii. Pe parcursul turului, vom avea ocazia sa admiram Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor si Carlton Centre cu cel mai inalt turn de pe continent. Daca timpul permite, vom vizita Muzeul Africa, centrul cultural, istoric si arheologic al triburilor africane. Ne vom indrepta apoi spre Soweto, oras construit in anii 1950 la sud de Johannesburg pentru muncitorii navetisti negri. Daca in trecut Soweto a fost orasul-simbol al rezistentei africanilor contra regimului de apartheid, in prezent orasul este recunoscut pentru amestecul sau de culturi si limbi vorbite. Turul include cele mai importante obiective turistice ale orasului: Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson si Biserica Regina Mundi. In drumul nostru, vom trece pe langa casa lui Nelson Mandela si pe langa cel mai mare stadion din Africa, Soccer City, care a gazduit finala Cupei Mondiale de Fotbal 2010. Intoarcere la hotelul Holiday Inn Sandton 4* sau similar in Johannesburg.

 • ZIUA 9

  JOHANNESBURG KRUGER PARK Mic dejun. Dupa micul dejun, plecam spre Kruger Park, urmand Panorama Route, una din cele mai frumoase magistrale din Africa de Sud. Astazi vom avea ocazia sa admiram Canionul Blyde River, al doilea ca marime din Africa si al treilea din lume. Canionul incepe din orasul Graskop si include Bourkes Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) denumite astfel dupa numele cautatorului de aur, Tom Burke. La Gods Window vom descoperi una dintre cele mai frumoase privelisti din lume. Seara, cazare si cina la Hotel Casa do Sol 4* sau similar.

 • ZIUA 10

  KRUGER PARK Plecare matinala (ora 05:30) spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Micul dejun va fi servit la pachet. Cunoscatorii sustin ca dimineata devreme si dupa-amiaza sunt cele mai bune momente de surprindere a animalelor. Astfel, pe parcursul zilei ne vom bucura de doua sesiuni de safari: una dimineata pentru a urmari indeaproape trezirea animalelor, si alta dupa-amiza. Parcul National Kruger se numara printre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob, atragand numerosi turisti deoarece aici se pot observa in salbaticie cele cinci mamifere de talie mare ale Africii: elefantul, rinocerul, leul, leopardul si bivolul african. Pranzul va fi servit la pachet iar cina la restaurantul hotelului Casa do Sol 4* sau similar.

 • ZIUA 11

  KRUGER PARK JOHANNESBURG ISTANBUL Mic dejun. La ora 10:00 este prevazut transferul spre aeroport pentru zborul spre Istanbul. Decolare la ora 19:30.

 • ZIUA 12

  ISTANBUL CLUJ-NAPOCA Sosire la Istanbul la ora locala 05:55 dimineata si plecare spre Cluj-Napoca la 08:10. Sosire la Cluj-Napoca la ora 08:50.

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?